Arkitektservice

Brandskydd är en självklar del av varje större byggnadsprojekt och ju tidigare i processen det planeras desto effektivare blir lösningarna. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för varje projekt.

Idag finns brandskyddslösningar som fyller alla säkerhetskrav utan att påverka det estetiska intrycket. Nya innovativa rök- och brandgardiner sektionerar och räddar liv utan att märkas när de inte används. Brandjalusier och brandluckor isolerar brandkällor, förenklar släckningsarbete och räddar stora materiella värden om olyckan är framme.

Brandskydd för varje projekt

Flygplats, shoppingcentrum, sjukhus eller industrilokal – vi har det brandskydd som krävs. På vår webbplats har vi samlat information som förenklar valet. Hittar du inte det du söker är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är redo för varje utmaning.

Fördjupad information, ritningar och certifikat

På produktsidorna presenterar vi våra rökgardiner, brandgardiner, brandluckor, brandjalusier, brandskyddsväv och brandskyddsfärg. Under varje produkt hittar du symboler som leder vidare till mer information.

Hitta rätt brandskydd

Det finns några enkla frågor som snabbt ger en vink om vilken typ av brandskydd som bör väljas för ett projekt. Här finns ett enkelt schema som ger en snabb väg till lämpliga produkter.

1

Brandgardin

Om brandskyddet inte ska användas i daglig drift och inte heller ska erbjuda något mekaniskt skydd rekommenderar vi en brandgardin.